New AZ_Stadium Pack AIO - PES 2017

- Tuesday, October 10, 2017

AZ_Stadium Pack PES 2017
AZ_Stadium Pack PES 2017
PES 2017 AZ_Stadium Pack AIO
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

General Features :

  • 42 Stadiums.
  • Realistic Pitch (AZ_PITCH).
  • Realistic Sky.
  • Upgrade Some Texture Stadium, Shadow, Lighting, etc.
  • Include Exterior View Stadium In Different CPK (Old Trafford, Sansiro, Giuseppe Meazza, Allianz Arena, Camp Nou, Santiago Bernabeu & Emirates Stadium).
  • include Adboard PES 2018 ( WHERE LEGENDS ARE MADE) by Abid Nabawi.
  • small size 3D pitch.
  • Compatble All patch.
  • And many more....

New Features (AIO)?

  • Upgrade PITCH all Stadium
  • Upgrade 3D Pitch all Stadium
  • Upgrade Lighting in all condition
  • Include Crowd HD
  • Include all Fix last version
  • Remove Adboard in cpk stadiumpack (Adboard on different cpk)
  • and many more . .

List of Stadiums 

Stadium Pack PES 2017
List of AZ_Stadiums


NOTES : This Mods Is All In One (AIO) No Need Previous Version And Don't Use Another Pitch Mod or Stadium Mod Anything, Because It Will Be Crash & Bug !!!

Credits & Thanks :

  • Allah SWT
  • Konami
  • Aziz Setiono,
  • Estarlen Silva,
  • Donnyavia,
  • Lavezzi,
  • Fruits,
  • Muhammad jana,
  • Pribowo Subekti,
  • tunizizou,
  • pantelG7,
  • txax,
  • sxsxsx,
  • Shrief Elafify,
  • Pes Redux,
  • Abid nabawi,
  • Alfian Putra Pratama,
  • Ade Vodkha,
  • Isan fajar,
  • vangheljs,
  • RavenFCB,
  • Orset,
  • BlackBull,
  • TiiyoSneijder,
  • and many more....

29 komentar

avatar

Ane belum bisa review skarang hihi

avatar

ada bug atau error ngga?

avatar

san siro ngga error kerlap kerlip kaya stadium donyavia kan min ?

avatar

The password is correct bro ;-( Try extract using winrar 5.0 Or higher

avatar

ne buat smoke patch bisa g y gan

avatar

Bisa. Tapi bkannya stadiums bawaan smoke udah bagus.

avatar

bug di anfield(home) pas mau kick off

avatar

Cek lagi urutannya, Udah bner blum ??
-----------------------------------
* AZ_STADIUMPACK
* AZ_STADIUMEXTERIOR
* AZ_STADIUMPACKUPDATE : https://goo.gl/21mAe5
* AZ_MINORITYFIX
-------------------------------------------------
Note : Jgn pakai "Mods pitch" tambahan di stadium pack ini.

avatar

Gan punya rekomendasi anti lag pes 2017?

avatar

Ndak punya. Mnururt ane klau pkai anti lag yg sbelum2nya prnah di share, itu mlah mmbuat game tambah lag =D Kalau "disable crowd" cukup brpengaruh (y)

avatar

bang ko stadium ini berat bgt yak padahal kgk pake sweetfx

avatar

Iya om, di stadiums ini kan include crowd hd. Coba disitu om disable crowd'nya .

avatar

Bang, kenapa pas udah nyetak goal langusng stuck ya?

avatar

set low untuk stadium ini bisa gak gan?

avatar

tapi setelah saya download AIO ini hanya ada file AZ_ADB PES 2018 dan AZ_STADIUMPACK AIO gan, gak ada AZ_STADIUMEXTERIOR dan AZ_MINORITYFIX, gmn tuh gan?

Enter your comment . . .
EmoticonEmoticon

×
 

Start typing and press Enter to search