MyPES 2018 Patch 0.1 - PES 2018 PC

- Wednesday, October 04, 2017

MyPES 2018 Patch PES 2018 PC
MyPES 2018 Patch PES 2018 PC
PES 2018 PC MyPES 2018 Patch 0.1

Features 0.1 :

  • Real names for all teams
  • Real names for all leagues
  • Real logos for all teams, leagues and cups
  • Real kits for all teams, with the exception of three clubs of Series B
  • Additional and European Cup forms for teams of Juventus, Real Madrid and more.
Download PES 2018 PC MyPES 2018 Patch 0.1
How to install : Run the installer and follow the instructions of the install program.

Credits :

  • Thanks to all the makers, whose work was used in the patch.
  • Developer: www.mypes-game.ru
  • The required version of the game: steam
  • Language: Russian (English later)

5 komentar

avatar

Pes 2018 yang repack cocok gak? Lagi butuh banget patch nih, pake OF gak bisa save edit.

avatar

Patch ini ya masih mode OF om, belum CPK. Emng ndak bisa save edit gimana?

avatar

Masuk menu edit, trs gak bisa di save waktu selesai edit malah ngefreeze

avatar

Udah pernah cobain OF v9 belum? : https://goo.gl/aYp2GG
Ane saranin jgn pkai ini dulu, soalnya utk fitur sndiri masih sedikit.

avatar

Oh OF v9 solved problem yg gak bisa save edit itu?
Ok om di coba dulu. Makasih banyak ya om

Enter your comment . . .
EmoticonEmoticon

×
 

Start typing and press Enter to search

close