PATCH PES | New Patch Pro Evolution Soccer

Tuesday, June 5, 2018

PES Professionals V4 AIO + V4.1 + V.4.2 + Update 4.3 - PES 2017


PES Professionals Patch V4 AIO PES 2017
PES Professionals V4 AIO PES 2017
PES 2017 PES Professionals V4 AIO + V4.1 + V4.2 + Update V4.3

What’s Features?

  • Include Datapack 3.0 and patch 1.04.
  • Updating plans and formations.
  • Add the Egyptian league as a whole.
  • Summer transfer 2017 for the European and Egyptian league.
  • Add some PES wallpapers.
  • The addition of InterPace 18, and the modernization of the Inter-African Champions League.
  • Converting the energies and abilities of PES 2018 to PES 2017.
  • Update the Egyptian league ads.
  • Update all teams of Egyptian league teams.
  • Adding the rising teams of the Egyptian and German league.
  • Updating the coaches' transitions.
  • Changing Pak stadiums and adding the latest stadiums Estarlen Silva.
  • Updating some patrol scourges and adding new scourboards.
  • Updating the lists and formations of the teams.
  • And many other features . .

V4.1 Features :

  • Add World Cup Kits 
  • Update all team chants 
  • Add PES18 Fonts 
  • Add more boots and 
  • Fix V4 Bugs 
  • and Many more . .

V4.2 Features :

  • Full Update Winter Transfers 2018
  • Update of Al Ahli & Zamalek teams
  • Add teams of Egyptian league referees
  • Add new faces Arab and European (Ronaldo, Isco, Mehrez, Kane , ...)
  • Problem solving reported in previous release.

V4.3 Features :

  • World Cup Tournament (Intro, Menus, Graphics, Trophy, Scoreboard, Adboards, referee kits).
  • Update Nationals Squads 2018.
  • Nationals Anthems High Quality.
  • Update Nationals Kits 2018.
  • Update a lot of faces.
  • and more . .
Download PES 2017 PES Professionals V4 AIO + V4.1 + V4.2 + Update V4.3

Installation :

  • After downloading the patch, unzip it with Winrar V5 +
  • Install the patch through the PES Professional Patch 2017 V4.exe file
  • Then Install the patch through the PES Professional Patch 2017 V4.1.exe file
  • And also Install the patch through the PES Professional Patch 2017 V4.2.exe & V4.3.exe filea
  • Choose where the game is located
  • Turn on the selector and press "Offline Mode".
  • Important : You must run the Sider.exe file that is included with the Patch as an administrator before running the game.

Problem with Transfers?

* If you're having a problem with updated transfers, do the following steps.
  • Open the Folder game
  • Press the "PES Professionals Patch Selector 2017.exe file"
  • Click on the tab Others
  • Click on the Setup Option File

List Dpfilelist Pesprofessionals V4 AIO + V4.1 + V4.2 Update 4.3

PES Professionals Patch V4.3 PES 2017
PES 2017 PES Professionals V4 AIO + V4.1 + V4.2 + Update V4.3

Credits : Elmodamer, Hosamalfars, Sameh Momen, Pantel G7, Estarlen Silva, Hawke, Txak, Tunizizou, JesusHrs, Nemanja, Tamer gaad, Mo-Ha, Mauri, MarioMilan, vangheljs, cRoNoSHaCk, Znovik_S, Kairzhanov_21, MRI20, Wygno, Mohamed ElaRaby, Abdullah El-dbawy, Aly M. Elshaarawy, Abdallah El Ghamry, Kanat, G-blu
es, DzGeNiO, Tun Makers, Boulbaba Facemaker, Cronos, Mahmoud Ibrahim Fcb, Karioky facemaker, WENS, Chiheb27 Facemaker,  Mostafa Rezk,Mohamed Essam, Essam Mohammed, Adham Ehab, G-style, Ahmed Hamdy
Big Thanks To : Shrief Elafify, Mohamed Tarek Shawky, Mohamed Alahlawy, Shieka, Juce, Ronito

34 komentar

November 4, 2017 at 10:54 PM Delete comments

Kok di tempatku bentancur masih di boca junior belum di juventus? Dan serie a belum ada benevento (masih di serie b) yg ada malah frosinone

Reply
avatar
November 5, 2017 at 8:05 AM Delete comments

Iya om, untuk transfer pemain belum sepenuhnya fix. Om harus nnggu update OF di bulan januari mendatang. N klau mmang kelamaan mnunggu om bisa edit transfer sendiri dgn tool keren ini : https://goo.gl/2nMH3u

Reply
avatar
December 30, 2017 at 10:04 AM Delete comments

saran dong min, patch yang terbaik utk pes 2017 apa ya dari segi kesempurnaan transfer pemainnya

Reply
avatar
December 30, 2017 at 1:53 PM Delete comments

Smoke patch 9.5.2
.
Sebenarnya om juga bisa edit sendiri mnggunakan pes editor utk tranfer pemain.

Reply
avatar
February 6, 2018 at 9:26 PM Delete comments

Gan yg ini update 4.2 ndk perlu pakai OF ya???

Reply
avatar
February 7, 2018 at 1:20 PM Delete comments

Ndak perlu. Tapi sbelum instal update ini, EDIT000 yg ada di folder "save" di hapus terlebih dahulu .

Reply
avatar
Anonymous
February 13, 2018 at 2:21 AM Delete comments

gan kenapa ia marcelo sama countinho kaga timbul tatoonya ,saya pakai tato bt ttato final sofyan,klau yanbg lain ada,saya pakai pacth pes profesional v4.2

Reply
avatar
February 13, 2018 at 1:04 PM Delete comments

Untuk coutinho udah ane buatkan yg kompatibel dgn tato final
v1 > https://goo.gl/HdWb9P
V2 > https://goo.gl/pvj5fU

* Untuk marcelo smntara ini blum ada face baru yg kompatibel dgn tato final.

Reply
avatar
Anonymous
February 13, 2018 at 7:31 PM Delete comments

tapi kalau di pacth pte marcelo sama countinho timbul tattonya,tapi kalau di pacth profesional kaga timbul kan

Reply
avatar
February 13, 2018 at 10:17 PM Delete comments

Harusnya timbul om, n tpi masih mnggunakan wajah lama .

Reply
avatar
March 18, 2018 at 12:53 AM Delete comments

gan ane udah pernah instal tapi yang v4 AIO, terus mau update gimana, langsung instal yang v.1 dam v.2 apa gimana

Reply
avatar
March 18, 2018 at 12:55 AM Delete comments

maksudnya langsung instal yang v4.2 dan v4.2 apa gimana, langsung ditumpuk?

Reply
avatar
March 19, 2018 at 12:08 PM Delete comments

Kalau om udah mnggunakan v4 AIO, om tinggal download yg v4.1 + v4.2. Iya langsung ditumpuk aja. n cek urutan CPK dplist diatas.
* Untuk option file gunakan ini > http://bit.ly/2FSvj9z

Reply
avatar
March 20, 2018 at 8:02 PM Delete comments This comment has been removed by the author.
avatar
March 20, 2018 at 11:39 PM Delete comments

link paste nya gak bisa gan?
404
There does not seem to be anything here.

Reply
avatar
March 21, 2018 at 8:36 PM Delete comments

Baru ane cek bisa, coba cek kembali .

Reply
avatar
March 25, 2018 at 1:50 PM Delete comments

dari aio v3 langsung tumpuk aja gan?

Reply
avatar
March 25, 2018 at 1:50 PM Delete comments

dari aio v3 langsung tumpuk aja gan?

Reply
avatar
March 25, 2018 at 8:43 PM Delete comments

Ndak om. . Uninstall dulu / hapus folder "download", kemudian baru install v4 aio, v4.1 & update 4.2

Reply
avatar
April 9, 2018 at 11:48 AM Delete comments

link nya error 404 trus gimana nih gan?

Reply
avatar
April 9, 2018 at 9:50 PM Delete comments

Link yg error yg mana? Baru ane cek masih oke oke aja . .

Reply
avatar
June 7, 2018 at 12:27 PM Delete comments

Wah ngg compatible nih sama tattofinalsofyan bro,ane cek karius facenya default sma lengannya putih ngg tau serie A hehehe

Reply
avatar
June 8, 2018 at 10:03 AM Delete comments

Iya mmang ndak kompatibel dgn versi ini, Coba EDIT0000 yg om pakai kirimkan kesini.

Reply
avatar
June 8, 2018 at 10:03 AM Delete comments

Coba EDIT0000 yg om pakai kirimkan kesini.

Reply
avatar
June 8, 2018 at 10:04 AM Delete comments

Baruan ane cek masih oke semua .

Reply
avatar
June 8, 2018 at 10:54 PM Delete comments

http://www.mediafire.com/file/x4scm1m2fi7o2v4/EDIT00000000

Reply
avatar
June 9, 2018 at 12:55 AM Delete comments

Ini bro tdi pakek account adik ane

http://www.mediafire.com/file/x4scm1m2fi7o2v4/EDIT00000000

Reply
avatar

Enter your comment . . .
EmoticonEmoticon

 
close