PATCH PES | New Patch Pro Evolution Soccer

Wednesday, May 9, 2018

R4 Amazing Pitch (AZ Stadium) - PES 2017


R4 Amazing Pitch For AZ Stadium PES 2017
R4 Amazing Pitch For AZ Stadium PES 2017
PES 2017 R4 Amazing Pitch (AZ Stadium)
R4 Amazing Pitch For AZ Stadium PES 2017
PES 2017 R4 Amazing Pitch (AZ Stadium)

Features :

  • NEW Light Config
  • NEW Lightning
  • NEW CG
  • NEW 3D Pitch
  • NEW Pitch Pattern
  • NEW Pitch Texture
  • NEW Pitch Colour
Download PES 2017 R4 Amazing Pitch (AZ Stadium)
* Only Compatible with AZ_STADIUMPACK AIO : https://goo.gl/Sp2ebx
* NOT COMPATIBLE WITH RESHADE OR SFX

How to Install?

  • Download file & Extract them using WinRAR.
  • Copy the R4_HD Pitch.CPK file to the download folder where your PES 2017 game is installed.
  • Generally found in > "C:\Program Files (x86)\User\XxX\PRO EVOLUTION SOCCER 2017\download".
  • Then generate the DpFileList.bin file with DpFileList Generator by Baris (Put this CPK under the AZ Stadium Pack).
  • Play & Enjoy the Game!

Password : iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Credits & Thanks To :

  • Allah SWT
  • Nabi Muhammad S.A.W
  • KONAMI
  • Hans_R4 Mods
  • Ade Vodkha (de_vo17)
  • Estarlen Silva
  • Aziz Setiono (Az Mods)
  • Pribowo Subakti (Ughly Thing)

10 komentar

May 13, 2018 at 8:08 PM Delete comments

Bagusan mana sama freshgraphic(segar) min?

Reply
avatar
May 13, 2018 at 8:15 PM Delete comments

Bagusan mana sama freshgraphic(segar) min?

Reply
avatar
August 14, 2018 at 11:08 PM Delete comments

Bro.. main di stadion san siro/giussepe meazza jadi merah semua nih

Reply
avatar
August 15, 2018 at 1:40 PM Delete comments

Mods turf ini hanya utk az stadium aio & Kalau mnggunakan mods ini jgn gunakan mods laen yg berhubungan dgn stadium/turf stadium.

Reply
avatar
August 15, 2018 at 2:21 PM Delete comments

Bro.. emang gak pake mods yg lain, itu doank malah tetap aja gitu. Boleh kirim dplistnya donk

Reply
avatar
August 15, 2018 at 2:50 PM Delete comments

Bro.. bugnya itu di san siro pas waktu malam dan cuaca fine

Reply
avatar
August 15, 2018 at 3:05 PM Delete comments

FIX : https://bit.ly/2KToRAZ

Reply
avatar
August 15, 2018 at 3:45 PM Delete comments

Bro.. tetap aja malah. Itu taro fix di bawah r4_hd_pitch kan?

Reply
avatar
August 15, 2018 at 10:37 PM Delete comments

Brarti bug nya emang disitu, ane ndak bisa bantu utk msalah itu
Kalau om mmang merasa trganggu dgn problem tsb, ane saranin gunain mods turf yg laen aja (y)

Reply
avatar

Enter your comment . . .
EmoticonEmoticon

 
close