PATCH PES | New Patch Pro Evolution Soccer

Tuesday, August 7, 2018

Matteo Guendouzi Face - PES 2017


Matteo Guendouzi Face PES 2017
PES 2017 Matteo Guendouzi Face

Mattéo Guendouzi New Face PES 2017
Download PES 2017 Matteo Guendouzi Face

How to Install?

  • Download file & Extract them using WinRAR.
  • Copy the CPK file to the download folder where your PES 2017 game is installed.
  • Generally found in > "C:\Program Files (x86)\User\XxX\PRO EVOLUTION SOCCER 2017\download".
  • Then generate the DpFileList.bin file with DpFileList Generator by Baris (Put this CPK into the Last Checked).
  • Play & Enjoy the Game!

Credit & Thanks to : Sameh Momen

6 komentar

September 2, 2018 at 9:36 PM Delete comments

Gunakan ini (y) https://bit.ly/2Q0SOTJ

Om harus pake of pte 6.5.3 ini > https://goo.gl/r16kt1

Reply
avatar
September 3, 2018 at 2:48 PM Delete comments

kalo belum pakek option file itu gabisa?

Reply
avatar
September 3, 2018 at 9:03 PM Delete comments

Bisa, OF itu rekomendasi dari ane .

Reply
avatar
September 4, 2018 at 1:49 AM Delete comments

Aku belum make of nya itu aku masukin langsung terus eror patch nya kaya ke reset hilang gitu , apk dpfilelist ku yang no DLC jadi gada pilihan DLC nya , apa ngaruh min?

Reply
avatar
September 4, 2018 at 10:22 PM Delete comments

Error gimana? baru ane cek punya ane aman2 aja.
Coba om download file ini n taruh di folder download kemudian generate > https://bit.ly/2oG2wOQ
Pake OF fix ini > https://bit.ly/2PyDpbX

Kalau om pake pes 2017 versi tani emang harus pilih NO DLC

Reply
avatar

Enter your comment . . .
EmoticonEmoticon

 
close