PATCH PES | New Patch Pro Evolution Soccer

Tuesday, September 4, 2018

English Commentary Converted From PES 2019 For - PES 2017


PES 2019 English Commentary For PES 2017
PES 2019 English Commentary For PES 2017

English Commentary Converted From PES 2019 For PES 2017
Download PES 2019 English Commentary For PES 2017

How to Install?

  • Download file & Extract them using WinRAR.
  • Copy All Files To “C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Pro Evolution Soccer 2017\Data”.
  • Go in game to ”System Settings => Language Settings”.
  • And there you can choose your new chosen language.
  • Enjoy!

Credit & Thanks to : Amir Kaseb

11 komentar

September 6, 2018 at 8:56 PM Delete comments

Gan minta liknya lainya boleh.. soalnya saya download link itu lambat sekali jalanya

Reply
avatar
September 7, 2018 at 12:33 AM Delete comments

Maaf om ane ndak bisa bantu, link tsb menurut ane udah full speed .

Reply
avatar
September 11, 2018 at 5:14 AM Delete comments

Gimana ini gan... lambat sekali berjalamya tidak maksimal dengan yg lainya

Reply
avatar
September 11, 2018 at 1:36 PM Delete comments

Gan link" misal mediafire apa mega dong... soalnya kecepatnya 100kb di fileupload

Reply
avatar
September 11, 2018 at 7:33 PM Delete comments

Maaf om ane ndak bisa bantu utk itu :p

Reply
avatar
September 15, 2018 at 9:05 AM Delete comments

Cara tau commentarnya udah berubah gimana min ? :v
Kek sama aja gitu

Reply
avatar
September 16, 2018 at 12:59 AM Delete comments

Iya, emang gk jauh beda / bahkan sama, cuma commentary call'nya aja yg beda di beberapa pemain .

Reply
avatar

Enter your comment . . .
EmoticonEmoticon

 
close