PATCH PES | New Patch Pro Evolution Soccer

Sunday, September 2, 2018

Mariano Diaz New Face V2 - PES 2017


Mariano Diaz Face PES 2017
PES 2017 Mariano Diaz New Face V2

Mariano Diaz New Face Real Madrid PES 2017
Download PES 2017 Mariano Diaz New Face V2

How to Install?

  • Download file & Extract them using WinRAR.
  • Copy the CPK file to the download folder where your PES 2017 game is installed.
  • Generally found in > "C:\Program Files (x86)\User\XxX\PRO EVOLUTION SOCCER 2017\download".
  • Then generate the DpFileList.bin file with DpFileList Generator by Baris (Put this CPK into the Last Checked).
  • Play & Enjoy the Game!

Credit & Thanks to : Sameh Momen

15 komentar

September 4, 2018 at 4:10 PM Delete comments

min ini gaada face pack buat vinicius jr , a. odriozola , a. lunin, m. guendhouzi , rodrygo goes yang jadi satu buat di masukin ke pte 5.6.3 ya ?

Reply
avatar
September 4, 2018 at 10:09 PM Delete comments

Coba faces yg om sebutin diatas kirimkan ke ane, nanti ane jadiin facepack .

Reply
avatar
September 4, 2018 at 10:49 PM Delete comments This comment has been removed by the author.
avatar
September 4, 2018 at 11:33 PM Delete comments

https://mega.nz/#F!PH4jCCIJ!m85K3M_K9CE95ihb60tToQ

Reply
avatar
September 4, 2018 at 11:35 PM Delete comments

buat patch pte 5.6.3 ya min sekalian kalo butuh edit fix nya atau OF nya yang harus di pasang serta in juga hehe makasih udah bantu min

Reply
avatar
September 5, 2018 at 11:36 PM Delete comments

Besok insyaallah ane kirim, sekarang ini lagi males buat hihi

Reply
avatar
September 6, 2018 at 2:00 PM Delete comments

Siap gapapa min yang penting include sama PTE 5.6 3

Reply
avatar
September 8, 2018 at 5:02 PM Delete comments

face nya cocok sama tatto sfyan andri kan bang?

Reply
avatar
September 9, 2018 at 1:37 AM Delete comments This comment has been removed by the author.
avatar
September 9, 2018 at 11:58 AM Delete comments

Maksudku kalo aku kasih tatto pack nya gapapa kan min? Ga ada masalah gitu di patch nya?

Reply
avatar
September 9, 2018 at 10:35 PM Delete comments

Nggak ada masalah, soalnya facepack yg ane kasih itu pemain'nya ndak bertatto .

Reply
avatar

Enter your comment . . .
EmoticonEmoticon

 
close