PATCH PES | New Patch Pro Evolution Soccer

Tuesday, October 2, 2018

Professional Small Patch 2019 - PES 2017


Professional Small Patch 2019 PES 2017 - (1.9GB Only)
PES 2017 Professional Small Patch 2019 (1.9GB Only)

What’s Features?

  • Update All Leagues For Season 2018/19
  • Update All Summer Transfers 2018/19
  • Add New Faces For Season 2018/2019
  •  Adding new leagues (MLS & J1 League).
  • Update All Kits For Season 2018/19
  • Add New Players For All Teams 2018/19
  • Update Champions League & Europa League 2018/19
  • Add New Balls / Gloves / Boots 2018/19
  • Add New Stadiums 2018/19
  • Add New Adboards PES 2019 HD
  • Add New Scoreboars Like PES 2019 Scoreboard , Premier League 2018/19 .. etc
  • Change Graphics Theme And Menu To PES 2019
  • Update PES 2017 Gameplay To PES 2019 Gameplay
  • Remove All Retired Players 18/19
  • Fix All CL & BAL Errors 
  • And More Suprise ...
Download PES 2017 Professional Small Patch 2019 (1.9GB Only)
* Tutorial Installation : https://youtu.be/2Xa9d1qCJ_s
* Important Notice: Open "Sider.exe" As Admin Before Open Your PES2017 Game

Credits & Thanks to :

  • Minosta4u
  • PESEdit.org

6 komentar

October 2, 2018 at 2:28 PM Delete comments

Sama smoke execo bgusan mana gan??

Reply
avatar
October 2, 2018 at 6:42 PM Delete comments

Ya bagusan smoke execo, patch small ini juga gk include stadium pack.
Patch ini bagi temen2 yg lagi cari patch paket hemat, size'nya cuma 1,9 gb aja .

Reply
avatar
October 7, 2018 at 10:48 AM Delete comments

kalo udah terpasang patch professionals yg v4.4 bisa gan
apa sama sajah patch ini dengan v4.4??

Reply
avatar
October 7, 2018 at 7:27 PM Delete comments

Patch ini tdk sama & bukan lanjutan dari pes proff patch 4.4.

Reply
avatar
October 17, 2018 at 1:47 AM Delete comments

Min ada link lain gak soalnya file upload lemot banget

Reply
avatar
October 17, 2018 at 11:11 PM Delete comments

Tidak ada link laen, atau om coba cek blog sebelah ;D

Reply
avatar

Enter your comment . . .
EmoticonEmoticon

 
close